Jobba med lera

innehåller annonslänk

Hej alla fina bloggläsare. Hoppas ni mår bra. Jag har haft lite huvudvärk i två dagar så det blev inga inlägg igår. Jag var på min keramik däremot och det är så kul. Tänk om man kunde få ha en liten plats här hemma i framtiden där man kunde sitta och jobba med lera. Det är verkligen meditativt att knåda lera och skapa. Det är drömmen just nu.

Stjärna här och tomte här

Jag är glad att jag är lekfull när jag börjar med något nytt. Att jag inte lägger så mycket prestige i det jag gör. Jag har många saker som jag får jobba med som att tex inte jämföra mig med andra influencers hur de jobbar. Men något jag ändå är ganska bra på är att när jag börjar med nya saker så bryr jag mig inte så mycket om att misslyckas.

Jag går liksom på känsla och är det roligt då gör det inget om jag misslyckas. Men för mig måste saker helst vara roliga, annars skiter det sig ganska fort. Jag drivs av lust och när jag känner lust då bara kör jag på. Sedan är jag praktiskt lagd så allt som man skapar med händerna är ofta något för mig.

Idag får jag äntligen vinterdäck på bilen så det blir skönt. Det regnar här just nu och jag ska ta mig ut på en promenad med Pettson så han får gå lite. Det är verkligen skönt att jag kan släppa ut honom på baksidan och han kan gå utan koppel hela promenaden. Vi har många promenadvägar utan bilar.

Jag har så mycket bilder att visa er så här kommer lite snöbilder även om snön håller på att smälta bort just nu.

Jag ska pynta lite nytt här hemma, köpte så fina ljus här , här och här igår. Så de ska jag ställa på en bricka. Jag ska beställa julpapper. Jag brukar ha massa julpapper hemma men förra året köpte jag inget och använde visst upp nästan allt. Nu har jag lite julklappar som ska slås in.

Ha en skön dag

Kram Lotta

Klänning här
Blus här
Blus här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Jobba med lera”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *