Tomtar till advent

Innehåller annonslänkar

Jag sitter här vid datorn när Philip lagar fisksoppa. Gott med lite soppa på vintern och vi behöver äta lite annat än kött känner jag. Jag har ingen bil som jag kan åka med förrän senare i veckan så här blir det mest hemmajobb. Jag tillhör dem som bokade vinterdäck lite sent så jag får hålla mig hemma om det inte snön börjar tina imorgon för då ska jag på keramiken.

Idag har jag börjat smyga upp lite tomtar, ja det gäller att smyga upp dem för mannen tycker alltid de ska upp en vecka före jul men det går jag inte med på. Nej till helgen är det advent och då ska huset vara pyntat.

Lite mer blommor och växter ska inhandlas, en liten rumsgran tycker jag är så fint. Hoppas du får tid att göra fint hemma hos dig. Det mörknar fort så utomhus är inte lätt att hinna med om man kommer hem på eftermiddagen.

Jag avslutar med att tipsa om den HÄR boken, den bästa jag läst på länge. Se till att boka ett exemplar av den och börja praktisera det i boken. Så bra!

Ha det fint ❣️

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Tomtar till advent”

 1. Lise-Lotte Svensson

  Vart vänder man sig om man vill ha en tecknad bild av sitt hus, som du har överst. Tycker att det är så fint.

  Mvh
  Lise-Lotte

 2. Mysigt med advent och pynt!

  Har sonen kvar sin lägenhet eller har han flyttat hem till er? Så mysigt att få rå om de vuxna barnen!

 3. Vad härligt vinterväder hos er! Det där med att pynta är så olika, både jag o maken är uppvuxna med att man pyntar precis före jul, ja jag har väl varit lite wild o kunnat ta fram julpynt nån vecka innan nån gång 😀. Vi är hemifrån 07-18 mest varje dag, greja med pynt känns helt meningslöst – ja saknar den där genen för julpyntade helt tror jag 😊 – kram Milla

  1. Man gör precis som man vill Milla, du gör säkerligen annat som ger glädje för dig. Ta hand om dig bästa ❣️Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *