Jobba och köra grus

Här kokar äggen på spisen, kaffet tar jag under tiden jag går runt i trädgården och nu är sminket på för lite jobb. Det är alltid så kul med lördagar på jobbet och så går det så fort.

Igår var jag inte hemma så mycket så idag ska jag njuta av min trädgård när jag kommer hem och fortsätta köra grus och ordna med rabatter. Imorgon måste införskaffa massa mer jord och kanske hjälpa sonen att flytta några odlingslådor.

Fin inredning här

Kalle har skaffat sig lite nya kläder då han jobbar på kontor och ska sitta i lite mer officiella sammanhang, de här skorna var så sköna sa han och blir ju toppen att både gå i och ha till lite skjorta osv Jag älskar Rieker och köper dessa ofta.

Nu blir det att sno ett varv här inne för vi har så stökigt. Ingen som orkar städa här på kvällarna, det gör vi på morgonen.

Ha en toppenskön dag!

Kram Lotta

Blus gammal här , kjol här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *