Jag bara är och det är bra så

Igår var en lugn dag för mig. Jag var väldigt trött och det var dags att vila. Jobbet jag skulle göra blev framskjutet så det blev perfekt tajming för mig. Jag var i skogen, mediterade, sov och så kören på kvällen som ger så mycket glädje. Idag är en mycket piggare dag igen.

Jag försöker att komma ifrån den där ytliga världen i mobilen lite, försöker att inte tänka hela tiden att det här borde jag dela med mig av, det här borde jag fota utan istället vara i livet, som det var förr. Innan telefonen och datorer. Jag tacksam att kunna jobba med mina sociala medier hemifrån men det är också dränerande om man inte har koll på hur man lägger upp tiden. Den där jäkla telefonen är ju gjord för att vi sitta där och glo och jag vill inte ha det så.

Jag tänker på alla som mår dåligt, som kanske jämför sig och hur telefonen och allt det man ser kan skada en på olika sätt. Jag tänker på alla ungdomar som växer upp nu och allt de kan dras in för att vilja vara som någon annan, känna att man inte duger och ser vad alla andra i hela världen gör istället för att se det som är bra i sitt eget liv.

Igår tittade vi på Svt granskning och hur CS spel och skins osv kan leda till spelande som tom gör att unga människor tar sitt liv, ja även vuxna människor. Jag skäms att jag inte som föräldrar har haft bättre koll på det. Rekommenderar alla som har ungdomar och vuxna som spelar CS titta på de programmen svt play och vad det kan leda till.

Jag funderar hur jag kan dela mitt liv med allt för att ge er en sådan äkta blogg som går men att jag ändå kan ha det som ett jobb.

Det känns som hjärnan där uppe går runt i tankar och att jag behöver min meditation för att släcka ner ibland, för att grunda mig och se vad som är viktigt i livet. Hur blir jag lycklig, vad får mig att må bra i denna värld där du kan se vad alla människor och gör och lever? Hur hittar jag redskap där jag får energi, lugn och går min egna väg? Vem är jag nu och hur vill jag leva framöver?

Så idag startade jag dagen med att lägga mobilen inomhus och gå ut och plantera om mina växter. Ge mig de där timmarna för min egen skull och sedan ta fram kameran.

Nu ska jag fixa ordning här och sedan åka till mamma och bonuspappa på lunch och träffa min bästis på promenad, lämna bokföring och åka på några ärenden. Kolla in de här möblerna till present, köpa mer jord och köpa mer glassar på Hemköp som bara kostade 12 kr nu 🙂 Om jag hinner ska jag förbi och kolla på de här krukorna som jag tycker så mycket om och vilka växter som kommit in för jag har fått presentkort och har bonus att ta ut.

Nu ska jag sätta fart här och ni får ha en bra dag ❣️

Kram Lotta

Fina klänningar här, här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Jag bara är och det är bra så”

  1. Jag tycker du tänker helt rätt. Och din blogg är faktiskt det enda jag följer nu. Har slutat med insta och andra bloggar. Hos dig möts man av enkelhet, du är genuin och delar fina tankar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *