Jobba, keramik och utflykt

Godmorgon fina bloggläsare då sitter man här igen som man gjort så många gånger. Ni tillhör ofta min rutin och jag tycker om det. Bloggen är någonting som fortfarande känns lätt och snällt och här kan jag sätta min egen nivå utan press, det är så fint.

Jag jobbar ju som vikarie brukar jag säga på Sandströms men min tid ligger oftast på schema så jag vet vilka dagar jag ska jobba, men sedan hoppar jag in om någon vill vara ledig osv. Idag hoppar jag in lite extra och det passar mig och blir lagom.

Idag ska jag också lämna min hund till en ny dam som bor nära jobbet. Hon kändes så rar så det blir säkert bra och van med hundar. Mina svärföräldrar brukar ha Pettson och säger han är så snäll, men han är ju inte så van med ljuden i stan för de bor också på landet.

Hus Gryts handelsträdgård

Jag ska käka lite frukost och det brukar bara bli ägg till vardags, brukar bli mer på helgerna. Jag har också ritat av mallar på porslin mm för att kunna skapa mer i keramiken, ska kavla och tumma lite framöver och så fortsätta träna på min drejning. Jag kommer fortsätta med keramik länge och nu har jag köpt färger så jag kan måla blommor, hjärtan osv för det finns så dåligt på keramiken.

Korg Lerbergs keramik, vas blomsterbutik i Vimmerby

Nu ska jag ta och koka min ägg, tagit på mig klänning och läppglans fixa lite här innan jag och Pettson ska ta oss till människobyn 😊 Imorgon är jag ledig igen men full fart då, vi ska på utflykt Elin och jag och så på keramik. Mer om det imorgon.

Fina kjolar här, här och här

Ha det så bra 🌺

Kram Lotta

Vårnyheter här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *