Fixardag hos barnen

Det blev inget blogginlägg igår för dagen rullade på och när jag är med barnen vill jag inte blogga utan ta hand om den tiden. Vi var och hämtade ett gammalt soffbord på lagret som vi hade i förra huset och åkte med en massa andra saker till vårt lager och så sedan lassade vi på stolarna som vi inte använder.

Ljusstake

När vi lämnat soffbordet hos Philip så åkte vi också och köpte bord och grill till Elin och Karl. De behövde hjälp med släp som vi har. Skönt för dem att få fint på sin altan så de kan utnyttja den i vår när värmen kommer och Karl som gillar laga mat så det kan bli grillat.

Bord Jem och fix, stolar gamla här, grill Jula

Elin hon är väldigt pysslig och gillar att göra fint i varje hörn. Det gula ägget hittade hon loppis för ett tag sedan. Bänken är från Ikea som hon har gjort till kaffehörna.

Stolarna som Elin har där skulle jag kunna tänka mig till växthuset och veckan ska hon byta bord till det här så det vita bordet är till salu. Ni som frågat om mitt runda bord i köket så finns det i lager igen.

Ja nu ska jag ut och köra skottkärra och elda för imorgon fick jag hoppa in och jobba igen så jag ska mysa och ha en bra dag utomhus. Kalle jobbar hemma så vi har lunch ihop sedan. Pettson ska till nya hundvakten imorgon så det blir bra och bor precis bredvid mitt jobb. Saker och ting ordnar sig 🥰. Jag är så tacksam för mina nya vardag jag har nu, helt olik den för några år sedan men så bra för den jag är just nu.

Ta hand om er 💕

Kram Lotta

Vårnyheter här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *