Jag känner mig så glad

Annonslänkar Cervera, Ellos

Nu har vi hällt upp bubbel i glaset och ska äta poke bowl på tonfisk så det blir gott. Har blivit helt såld på olika sorters poke bowl och Kalle är så duktig på att laga all sorters mat som jag önskar. Jag hittar på och handlar maten och Kalle är så duktig på att laga mat med goda smaker osv

Glas

Jag har haft en sådan bra dag. Jag har gjort lite ärenden, fixat lite här hemma och Kalle har varit hemma. Jag har gått en snöig promenad med hunden och jag ska kanske iväg och fixa lite imorgon med. Känner mig så himla glad och lycklig. Längtar ihjäl mig att stoppa fingrarna i jorden i vår, längtar att ha ett växthus.

Jag har planterat om lite krukväxter så jag passade på att sätta ner salladen i jord och även några kryddor. Jag har blivit kär i koriander.

På torsdag börjar jag i kören och så ska jag fixa gymkort så nu jäklar är jag på gång med lite nya intressen. Det kommer bli toppen för mig jag behöver ha lite mer att göra igen.

Jag ville bara titta in och önska en er en skön kväll.

Ha det så bra

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Jag känner mig så glad”

  1. Mmm, koriander! Tittar in med ett litet tips för att öka hållbarheten (tycker just den örten står sig dåligt i kruka, fast det är ju fint förstås 🙂 ) – klipp av hela bunten så långt ner som möjligt, ställ i ett glas vatten och in i kylen. Då håller det sig länge. Fräscht att byta vatten också, då håller det ännu längre 😁

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *