I sommar ska vi tapetsera

Godmorgon mina fina bloggläsare, jag har haft en toppenskön morgon. Varit ute med hunden och plockat ordning, tänt ljus och nu skriver till er. Jag ska iväg idag på lite ärenden.

Här hemma kommer det hända många roliga saker under året som att tapetsera kök och vardagsrummet. Samma målare ( Personligt Måleri ) som målade och tapetserade övervåningen kommer och målar och tätar taket i vardagsrummet , sätter upp tapet, fräschar upp det vita och så kommer en golvslipare och slipar golvet. Jag älskar taket men vi behöver lägga i någonting i springorna så det inte rinner ner sågspån.

Ja det var lite tankar hur vi tänker oss och planerar och ni gillar ju följa med och kika hur vi fixar och donar även om vi inte ska göra det själva. Nu ropar Kalle här att det ska bli frukost, så jag får avsluta här.

Ha en toppenfin och skön fredag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”I sommar ska vi tapetsera”

  1. Så fint det kommer att bli! Vi ska kanske måla om i vardagsrummet i år. Jag vill ha en ny soffa men eftersom det är en dyr investering så får det ta sin lilla tid. Jag vill ha en stor soffa som tar liten plats. haha Blir nog superenkelt att hitta, eller inte.
    Jag vill ha in mer vitt i hemmet, mer ljus. Kanske välja ut några av mina foto och sätta upp på väggarna. Ja lite sånt småfix blir det nog.
    Ha en skön fredagseftermiddag!
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *