Badrum i blått och vitt

Godmorgon mina fina bloggläsare. Jag har saknat er men igår hade jag så mysigt med massa annat och så har jag varit lite seg , ja vanligt sjuk eller haft mens 🙂 jag vet inte vilket det var, men ni kvinnor vet ju hur kroppen är. Hormoner är skit. Jag har bara mens var 3:e månad så snart är den nog borta tack och lov.

Det blev inga inlägg men så vaknade jag idag och ville direkt blogga och så öppnar jag bloggen och ni har skrivet så mycket gulligt. Vill bara säga att det betyder så mycket. Det finns dagar då man tänker att gör mina inlägg någon skillnad för er och när jag ser vad ni skriver så vet jag. Bloggen betyder mycket för mig med och jag blir glad när jag vet att ni finns där bakom.

Jag var hos doktorn häromdagen och jag mår väldigt bra tack och lov. Ja trots det jag har varit med om i december, men jag är sjukskriven två månader till. Efter det jag varit med om så blir man hjärntrött. Jag har redan ordnat mitt liv efter min tidigare hjärntrötthet så jag bara njuter nu av vardagen och att jobba mindre med samarbeten osv men skriver gärna till er så jag är inte sjukskriven på heltid. Jag har ju aldrig tidigare varit sjukskriven en enda dag, så det är stor skillnad för mig. Vi trappar upp med jobb de närmsta månaderna så får vi se. Men jag känner mig så lugn och tillfreds.

När vi flyttade hit så hade jag en stor önskan om att leva ”det lilla livet”. Att ha koll på mina saker, veta vad jag äger, ha det finaste och ha en grundordning i allt omkring mig. Det har jag nu. Jag har nog aldrig haft en sådan fin ordning på mina saker, mina kläder, i skåp och lådor som nu. Allting har sin plats, eller kommer få sin plats.

När jag har den här grundordningen så är det som hjärnan får tid med annat. Det är många bitar jag arbetat med för att komma hit och jag känner det gör skillnad. Jag mår så himla bra här med det här lilla livet. Nu längtar jag efter att börja i kör osv och hoppas bara det blir bättre med covid så jag kan komma igång men jag avvaktar någon vecka till får vi se och så hoppas jag snart på en 3:e dosen.

Ja idag blev det lite bilder från vårt lilla badrum. Vi har en budget för alla rum som vi ska renovera någonting i och badrummet har en liten budget men några saker ska vi fixa framöver. En ny duschblandare tex som jag ska beställa idag och en ny tvålpump för den har gått sönder.

Det vita höga skåpet hade vi i badrummet i stora huset och det kom tillbaka till oss nu efter varit hos sonen, men det blev bra. Nu kan jag ha handdukar i badrummet och då har vi mer plats i skåpet i vardagsrummet för dynor och lakan osv

Nu ska jag njuta av min morgon när solen går upp här vid sjön och sedan ska jag nog sova en stund senare på dagen igen.

Ha en toppenfin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Badrum i blått och vitt”

 1. Hej Lotta!
  Jag är en av dem som läser varje inlägg men är dålig på att kommentera. Har följt dej länge och är med i varje med och motgång. Du vet, när någon mår dåligt önskar man snabb bättring, när någon mår bra känner man själv en glädje. Är skönt att du känner dej bättre.
  Tänkte nu på att kommentera det här med att bo i mindre hus.
  Jag bor själv i ett litet hus vid havet och trivs med det. Vi har snedväggar på ovanvåningen och ibland är möblering knöligt att få till. Det jag tycker är besvärligt är hur lite förvaringsutrymme vi har för allting!
  Jag tycker alltid jag letar efter något. Tycker jag rensat men hjälper inte. Vissa grejer är ärvda, (båda våra föräldrar är borta) avskyr när det ser rörigt ut.
  Du verkar ju ha fått bra system för allt.
  Handdukar, lakan och dukar, ja allt sånt tar ju plats. Undrar för mej själv, hur gör alla andra? 🙂 i-landsproblem ja vet.
  Ha en go fortsatt helg🌷
  Lilian

 2. Känner igen mig i så mycket du skriver om, trötthet, mensproblem, skala ner, prioritera om osv. 😏 Din blogg var den första jag började följa å jag hänger kvar än. 💪😁 vi har letat ställe oxå då vi vill ha ett place uppåt landet där snön finns. 🤣 galet med prisökningen men när vi var på semester i Norrland och hälsade på vänner fick vi tips om att ett hus eventuellt var till salu. Hejsan hoppsan så blev vi stugägare och tillträdde i september 2021. Jul och nyår tillbringade vi på vårt smultronställe och jag kunde åka spark som jag inte gjort sen skolan! 😍🙏 Både jag och gubben har redan pratat om att flytta dit i framtiden. Nu tillbaka till vardagen men längtar redan tillbaka när vi drar uppåt igen. 🥰🥰
  kram från en annan Lotta ☺

 3. Så himla mysigt och fint ni har det, och verkligen skönt att höra att du mår bättre. Jag läser ofta din blogg och den har verkligen en hög mysfaktor.
  Kram 🤗

 4. Hej fina Lotta!
  Det är så fint att ha dig här Lotta!🥰 Det du skriver om din hjärntrötthet och ja allt som sker i ditt liv är hög igenkänning i. Det är dock ovanligt att läsa om det och därför är det så gott att hitta det här hos dig. Vi kvinnor har varit dåliga på att prata om sådant t.ex. klimakteriet med alla dess faser och bekymmer, men nu hoppas jag att fler kvinnor vågar dela med sig av denna fas i livet.
  Med det sagt så önskar jag dig allt gott och det är så härligt att läsa att du är på väg tillbaka igen. Vad roligt det är att följa utvecklingen av ert nya hus, det är såååå mysigt hos er.👌✨
  Många kramar🤗

 5. Ni har det verkligen fint i ert lilla vackra hem.
  Jag gillar också vitt och blått, det är så fräscht.

  Maken och jag har faktiskt börjat prata lite om hur livet kommer bli när barnen är utflugna. Nu är ju barnen bara 11 och 13 år (eller ja de blir ju 12 och 14 i år) så det dröjer ju tack och lov några år till iaf. Men att prata och drömma om framtiden är ju aldrig fel.

  Jag har varit sjukskriven två ggr för utmattningssyndrom, flertal gånger för fibromyalgin och nu i 1,5 år på 50% för MS. Jag tycker att det är fantastiskt att vi har möjligheten att få vara hemma med betalning när vi är sjuka. Så känn för gud skull ingen skuld för att du är sjukskriven, det är därför jag betalar skatt!
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *