Jag har inte lärt mig än

Innehåller annonslänkar

Jag har haft en sådan härlig dag här hemma men jag var trött på eftermiddagen så jag sov en timme. Det blir en sådan skillnad när man fått sova. Jag var i skogen och plockade svamp och tog ett bad på kvällen.

Nu lyssnar jag på Milliandante som har en gratis föreläsning om kreativitet. Jättebra föreläsning. Hon pratar om hur viktigt själva resan är och våga gå sin egen väg. Hur hur viktigt skapandet är för att må bra. Jag längtar efter keramiken ska komma igång och har så mycket idéer vad jag ska skapa. Jag kan inte så mycket än, men jag lever efter att ”jag har inte lärt mig än”. De orden är så bra. Jag är där för att lära och leka.

Imorgon är det kräftskiva med Kalles familj så det ska bli så mysigt.

Ha en fin helg 🌺

Kram Lotta

Snygga muggar här, här , här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *