Höstfin på kräftskiva

Innehåller annonslänkar

Jag vaknade så himla pigg idag och fått sova så bra inatt så jag gick ut tidigt för att pyssla och greja ute. Blir så lycklig av det här vädret. Nu ska vi på kräftskiva så jag ska se om jag hinner somna en kvart för då orkar jag alltid mycket bättre.

Ikväll kommer Elin och följer med hem och så ska vi på skördemarknad in samhället imorgon.

Kjol här, blus här, tröja här och skor här. Höstfint läppstift här ( väska och glasögon gamla)

Jag hinner inte skriva så mycket men ni får en glimt av kvällens outfit i alla fall.

Ta hand om er 🍂

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Höstfin på kräftskiva”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *