Det blir utedag

Innehåller annonslänkar

Pysseldag hemma idag, det går fort att plocka ordning här när jag sätter fart. Allt har sin plats och så har jag ju rensat så mycket innan vi flyttade hit. Jag älskar att vara utomhus och den här tiden är en favorit för mig så jag ska verkligen njuta av timmarna ute idag.

Jag ska ställa mig och koka rödbetor sedan, ta hand om kantareller osv men först ska jag och klippa gräset och lägga alla mina fröer i kaffefilter. Jag samlar på mig överallt nu. Nästa vår ska jag stå inne i mitt växthus och se ut över sjön och dra upp plantor. De ska bli underbart.

Jag fick några olika palettblad av svärmor som Elin hjälper mig att stamma upp. Jag gillar dem lite bättre när de är på stam och jag vet inte hur man gör men Elin har läst på.

Den här tiden så är lite ljus, fina servetter och dukningar när man äter och lite blommor sånt som piggar upp vardagen. Jag skulle vilja piffa mer i vårt kök med någon hylla, tycker den här knoppstället var fint som man kan hänga muggar på.

Önskar er en toppendag 🍂

Kram Lotta

Nyheter från Blomingville Fleur här , Belina supersöt mugg här , svampmatta här svamppuff här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Det blir utedag”

  1. Hej, Lotta!
    Jag har följt dig i många år ända sedan dina barn var små och bloggen var ny. Vill tacka dig för all fin inspiration jag får av dina texter och bilder.
    Är så glad för att du mår bra och har hittat din plats vid sjön. Ta hand om dig och tack återigen. Kram Yun

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *