Ja det är våren , ja det är våren

Jag har varit ute och gått i trädgården och försöker hinna se och lukta på allt så mycket jag kan. Nu är jag lite mer ledig igen ett tag framöver så då kommer jag bosätta mig här lite. Min utmattning blir bättre och bättre men fortfarande gäller det att försöka vila/sova/meditera en stund när jag är ledig ( det ger sådan skillnad) , boka lagom mycket saker ( även roliga saker tar energi) och älska sig själv så mycket jag kan.

Jag är på en bra plats i livet just nu, har det så himla bra och lagom av allt. Så tacksam för det!

Jag tittar bara in kort sväng med lite vårbilder. Igår slog björkarna ut.

Nu ska jag åka och jobba och städa av huset lite. Sedan blir det kör och mys med dottern och sambo. Imorgon ska vara vi vara tillsammans så då blir det nog inga blogginlägg för då vill jag bara vara med familjen.

Vi ska sätta upp några till sådana här uteslingor och så har jag ju flera sådana här lyktor i träden. Vi behöver få igång lyset på bryggan och i träden också som ska lysa när det är mörkt.

Det finns massor av kul att göra precis som det ska vara , älskar allt pyssel. 🌺

Kram Lotta

Klänning här och kjol här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Ja det är våren , ja det är våren”

  1. Tycker du den ljusslingan funkar bra? Jag har nåt liknande i mitt växthus (inte från Mio) men är riktigt usel så skulle vilja byta till nåt bättre. Björkarna är på G här idag också. Det exploderar nu, och min stackars dotter kan knappt gå ut med sin jobbiga allergi, det är grymt orättvist för alla som lider så enormt denna tid…
    Jag har tusan knappt hunnit nåt i trädgården hittills pga usla vädret så börjar tyvärr känna en obehaglig stress som inte är välkommen. Man vill så mycket och uppnå det du beskriver, man får jobba stenhårt med mindset och tyvärr borde inte läsa varken IG och bloggar med trädgård, haha 🙂 kram Milla

    1. Anne-Charlotte

      Ljusslingor på el är klart det bästa. Har några på solcell men upplever inte dem lika bra. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *