5 dagar utan någonting bokat

Två möten idag och så kören ikväll så jag har jag knappt hunnit sitta på ändan mer än i bilen. Men nu ska jag äntligen vara hemma i 5 dagar utan någonting bokat. Har massor jag vill göra utomhus och så hinna sova/meditera en stund varje dag. Tid för återhämtning känner jag behövs.

Det är nu man vill vara utomhus varje ledig stund men samtidigt rullar ju alla måsten på där i bakgrunden så tid blir en fin present några dagar. Så lätt att glömma bort att bloggen och instagram också är ett jobb som kräver tid och jag tar så lång tid på mig med allt känns det som. Andra kan tycka man jobbar på massor men jag behöver mycket tid att bara vara och om jag inget gör jag har heller inget att visa er.

Men ikväll är det kören och jag ska iväg nu. Så hörs vi imorgon igen.

Ha en fin kväll ❣️

Fina trädgårdsmöbler som jag drömmer om men för dyra för mig här, här och här

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *