Inspiration

Innehåller annonslänkar

Jag vaknade med en massa inspiration idag och satte fart att göra pinnar som står i cement. Ja ni som följer mig på instagram har nog sett och jag ska visa mer sedan. Men här ska det skapas granar och mossbollar.

Jag har varit och köpt lite växter så jag kan börja vinterpynta lite mer och mycket roligare att fota bilder till er när man har mysigt hemma. Älskar att pynta här för allt syns när det är litet och man behöver inte så mycket.

I soffan har jag smugit in en kudde , den här som är så fin och mycket billigare än Lexington. För er som gillar kuddar kan jag tipsa om Hemtex har fått in en ny som är ljuvlig, finns här . Jag behöver leta efter runda dukar däremot så jag kan börja göra lite fina dukningar på köksbordet. Har ni tips på det så skriv gärna en kommentar.

Jag har haft en dag med frissan, fixat och donat och köpt växter så nu ska sitta på ändan och ha det bra. I köket fixas det mat av sonen så jag har det bra.

Ta hand om er mina gulliga bloggläsare

Kram Lotta

Mössa här
Vantar här
Lykta här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Inspiration”

  1. Dukarsverige.se har massor av prisvärda runda dukar. Snyggt även med fyrkantig duk på runt bord t.ex Pembroke från ellos, men kanske lite opraktiskt när man sitter vid bordet 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *