Så mycket jag vill göra

Innehåller annonslänkar

Jag har så mycket som jag vill göra om dagarna så tjof säger det bara så är dagen slut känns det som. När det blir mörkt passar det ju bra att jobba vid datorn och på dagen när det är ljust så vill man vara kreativ. Imorgon ska jag vara hemma och pyssla och det ska bli så kul.

Ikväll måste jag tipsa om bästa Hannas Wendelbo och hennes nya kollektion för Lindex, så fin! Hade väldigt gärna velat ha tofflorna här , pyjamassetet här. Finns ju matchande för barn här och här också.

Nej nu måste jag sätta fart med bokföringen som jag inte hann klart en annan kväll.

Ha det fint

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Så mycket jag vill göra”

  1. Ja, dagarna försvinner som i ett nafs :). Jag har en överenskommelse med min chef som gör att jag får jobba hemifrån ibland och då passar jag på att flexa lite, jobbar först på morgonen när det är mörkt ute och sen passar jag på att göra saker främst i trädgården medan det är ljust och sen jobbar igen på kvällen. Passar mig utmärkt :). Det är ju så kusligt ute på kvällarna, speciellt när jag är själv hemma 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *