Ingen tvättstuga

Jag har plockat och fixat här hemma hela dagen och nog finns det lite till att göra. Vi har ju ingen tvättstuga här utan får hänga en del i hallen och så ta fram tvättställningen i gästrummet men det går bra.

I helgen ska jag sjunga med kören både lördag och söndag men det ska bli så kul. Nu när det är snö ute finns det ändå inte så mycket att göra och några garderober har vi inte kommit igång med och jag älskar min kör så mycket.

Det är lite mycket annat just nu också så många tankar och det är just det som kallas livet eller livets bergochdalbana som jag brukar skriva. Alla kämpar på med sitt precis som som vi och det mesta som händer kan man inte skriva här, det det personliga och privata saker.

Jag ska gå upp och sätta mig på kontoret nu och komma igång med min bokföring så blir det väldigt skönt när jag är klar med den. Tänkte lyssna på en podd också så känns det som man har lite sällskap.

Hoppas du får en fin kväll, imorgon ska jag till stan en sväng och kolla på de här stolarna hur de ser ut och Elin var sugen på en trädgårdsmöbel till deras framsida i vår. De ska också inreda sin baksida i vår/sommar så det blir kul att följa. Vi grävde ju ner lökar där i höstas innan de flyttade in som kommer komma nu.

Ha det fint 🌸

Kram Lotta

Taklampa här här här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Ingen tvättstuga”

  1. Superfin vit fruktskål var har du hittat den ?
    Alltid lika trevligt att se vad du bloggar om =)

    Kram och trevlig lördag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *