Glatt och fint

Ute är det massor av snö men solen tittar fram så jag känner ändå längtan inför vår. Vi åkte hem en dag tidigare från fjällen så idag tvättar jag massor och ska försöka att styra upp allt här. Gud vad saker och tvätt man har med sig hem men vi har haft det bra. En resa som stärkt oss som familj.

Nästa vecka startar keramiken igen och det ska bli så kul. Jag ska börja fundera på vad jag ska skapa. Skulle vilja kunna göra mer sådana här fina krukor och vaser och saker till växthuset.

Jag har tagit fram min gamla hårddisk och kommer gräva och städa lite arkiven och då kommer det fram sådana här bilder tex. Har mitt gamla Greengate porslin i en låda på vårt lager och börjar längta att få hem det igen. Det är glatt och fint och väldigt gulligt.

Ska visa er lite fint från Cellbes snart också, skaffade mig ett par skor som jag tänkte ha på jobbet. Behöver något som är skönt men snyggt. Lite roliga jobb väntar också så det ser lite ljusare ut framåt. Efter jul brukar det vara en ganska död period men nu börjar det sätta fart igen.

Ha en fin , fin dag 🌸

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *