Hemlängtan Inredning för alla

Elin och jag var på en liten utflykt som jag kan rekommendera, butiken Hemlängtan-Inredning för alla. Butiken ligger i Frödinge, där man kan stanna och äta ostkaka på sommaren. En del av butiken var café och den andra delen var lite butik. Ett jättetrevligt och mysigt ställe.

I vår/sommar kommer man också kunna besöka den nya Blomsterträdgården Nyshult i närheten. Det längtar jag efter.

Vi köpte lite låtsasblommor som kan blanda i med vanliga blommor. Eucalyptus tex är ju perfekt att sätta i med tulpanerna såå behöver det inte bli så dyrt varje gång och Elin ville ha sådant där gräs.

Jag kikade också på en sådan här hylla att ha i taket över min lilla arbetsbänk i växthuset. Nästa helg ska vi hämta bordet om de kan och så behöver vi börja kika på att lägga golv innan vi ställer in allt för mycket möbler.

Nu ska jag jobba på lite här, ikväll har jag fått med Kalle som ska träna på gymmet när jag har vattengympa. För den som letar baddräkt så såg jag en riktigt fin här 🥰

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *