Frukost blev brunch

Killarna i huset var uppe sent igår och såg på film så när jag vaknade på morgonen så plockade jag ordning lite och skulle sätta fart med frukost men kände det lika bra att fixa lite brunch.

jag hade allt hemma så var det bara att sätta lite fart innan de skulle vakna.

Det blev små skålar med varsin fruktsallad.

Jag hade en rulle smördeg hemma som jag skar i bitar och gjorde hjärtan, in i ugnen med lite smör på 200 grader ca 15-20 min och så dekorera jag dem med räkost och räkor och de andra fick Philadelphiaost och någon skinka.

Porslin här

Vi hade korvar sedan vi grillade och potatis från gårdagens middag som jag stekte upp med lite ägg.

I glasen blev det vaniljkvarg med hallon och blåbär och en topping av havregryn brynt med lite smör och farinsocker.

En smörgås till det och lite juice så blev alla mätta och nöjda och jag var mest nöjd med att jag hade allt hemma . Under tiden jag lagade maten spelade jag lite soft jazz som jag blev inspirerad av min vän häromdagen.

Nu ska jag leta inspiration till att bygga snedgarderober och så ska vi mäta och fixa så kommer igång.

Tack till dig som tipsade om Ellos outlet och 25% extra rabatt, det visste inte jag . Finns här

Ha en fin kväll 🌸

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Frukost blev brunch”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *