Dags att packa

Nu måste jag packa…har bott vid datorn idag och det ger inte så mycket energi och provkört vår nya fina bil. Imorgon bloggar jag från tåget, sex timmar till Sundsvall så då hinner jag både blogga och jobba. Nästa vecka är sista veckan mina barn har sommarlov så då ska jag vara med dem så mycket jag kan.
Ha en underbar kväll, så här fint gör min son när han bjuder på pannkakor..våfflor är det ju:) fast bilden är lite gammal.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Dags att packa”

 1. Hej Lotta! Det ser hur gott ut som helst! Härliga färger i dina bilder, alltid. Vad roligt att du får göra många reportage, du tipsar väl här på bloggen så att vi inte missar dem? Jag blir så inspirerad av att läsa din blogg, hur du vågar satsa på det du brinner för och ändå visar att du inte är någon annan än dig själv, med brister som oss andra. Man kan inte vara perfekt, och vem är det som bestämmer vad det är? Huvudsaken är ju att man trivs, då brukar det bli bra. Tror att de flesta har tvätthögar, städning eller andra måsten som behöver tas itu med, men då är det mysigt att istället blogga en stund eller titta in på alla inspirerande bloggar som finns, oftast din först 🙂 och hitta ny energi. Bort med alla dåliga samveten, man får inte glömma bort att leva! Lycka till med reportagen! Ser fram emot många mysiga inlägg och bilder på din blogg i fortsättningen oxå:) Kram Suzann

 2. Trevlig resa:) Ska bli spännande sen att se vad du varit på för äventyr!

  Och om du har tid, och skjuts, och möjlighet, åk ut till Juniskär/Skatan/Lörudden/Bergafjärden.
  Sen intill där man svänger av mot dessa fantastiska ställen ligger också butiken Nordljus:)

  Kram Susanne

 3. kathas kortmakeri

  Kan man hoppas på några fina bilder från Hanna kanske!?
  Hon har ju de där lilla extra….

  Ha en skön resa!
  Kram
  Katha

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *