Heldag i stan

Jag tänkte jag skulle förbereda lite inlägg till er här , för idag är jag borta hela dagen och så åker vi snart till Krakow. Idag blir det både keramik och kör på samma dag. Vi ska sjunga tillsammans med en annan kör så idag ska jag öva i Linköping.

Jag stannar en stund hos barnen där emellan så kan vi käka lite tillsammans. Ja det blir en liten prövning för mig som inte har klarat av så mycket saker på en dag. Men sjunga ger så himla mycket energi så det vill jag inte missa och jag orkar mycket mer nu.

Igår jobbade jag undan en massa jobb så nu känns det skönt att få vara ledig lite framöver. Jag minns inte ens när jag var på en resa sist utomlands men det är väldigt länge sedan.

Jag är så tacksam att barnen vill vara med oss och resa med oss och att de dessutom bjuder oss på en resa. Katt och hundvakt är fixat men innan dess är det lite annat som ska fixas.

Ha en skön och fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *