49 år och 3 år

En gammal bild på oss när min lilla älskling hade kommit. Idag fyller jag 49 år och Pettson fyller 3 på måndag. Åren går och jag är så glad att ha äran att få fylla år. Födelsedagen kommer spenderas med barnen och mannen och på resande fot.

Den här lilla lurviga hunden är mattes kärlek. Gud vad jag älskar honom och han ger så mycket kärlek. Han finns alltid nära och alltid glad och full med energi. Jag hoppas innerligt att han kommer finnas många , många år.

Ha en fin fredag och så finns jag lite mer på instagram några dagar.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”49 år och 3 år”

  1. 🎶Med en enkel tulipan🌷…🎶 jag har den äran att gratulera! Håller med dig om att det är värdefullt att få fylla år och fira livet💝. Såklart skickar jag ett grattis till fine lille Pettson också. Hoppas du har en härlig dag tillsammans med familjen🥳
    Kram /Birgitta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *