Granar på pinne

Innehåller annonslänkar

Vad det ska bli mysigt med helg! Vi ska äta lite frukost tillsammans jag och Kalle och sedan ska iväg lite ärenden och träffa min bästis på promenad.

Jag kommer visa ganska mycket pynt framöver, både nytt och gamla. Det kan bli lite lika ibland på bloggen och instagram men alla tittar inte på på samma ställen osv jag försöker variera mig men sedan är det roligt att lägga in bilder här som man kan komma tillbaka till år efter år.

Jag har gjort lite olika varianter av mina granar. Jag gjöt ju pinnar häromdagen i cement så dekorationerna blir lite mer stadiga. Det här blev en variant som jag bundit med tunn bindtråd. Jag har gjort buketter som jag satt upp och ner och bundit fast på tre olika ställen. Väldigt enkelt och går snabbt och går att variera med det man har hemma.

Jag hittade pumpor för 10 kr styck som jag ska ställa ute på altanen sedan tänkte jag. De blir ju fula av regn efter ett tag men får de stå under tak håller de sig fina länge.

Idag vill jag tipsa om Ellos och deras partycollection, så många nya fina klänning HÄR och HÄR och den HÄR i Plus Colletion.

Ha en fin fin dag 🌲

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Granar på pinne”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *