Fullt hus

Innehåller annonslänkar

Vi har haft en sådan himla skön dag och vädret har varit underbart. Det blev utedag för oss. Philip sov över och hans två kompisar och sedan kom Elin och Karl så vi blev många till lunch. Vi fixade kycklingkebab på grillen utomhus och sedan har jag Elin julpysslat.

Nu ska vi bara lata oss och äta plockmat till kvällen. Är så tacksam för dessa dagar när jag får ha alla omkring mig här hemma och man ändå kan hålla på med saker tillsammans som man tycker om.

Nu tänkte jag passa på att köpa en julstjärna till köksfönstret, kan inte bestämma mig om jag ska ha den här eller den här . De ska matcha de andra som jag har i de andra fönstren som finns här

Ha en fortsatt skön helg

Kram Lotta

Ljuslykta kon här
Julporslin här
Ljushus pepparkaka här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Fullt hus”

  1. Båda stjärnorna är ju jättevackra, föredrar den första, men den andra matchar bättre de andra som du har. Ha en härlig söndag!

  2. Ja, att ha familjen runtomkring är det bästa! Och när kidsen väljer att sova kvar.. då jublar jag inombords.. att få duka upp lite frukost och krypa upp i soffhörnet med en kopp te, en mysig julfilm och bara njuta av en skön morgon.. det gillar jag :).
    Kram på dig

    1. Så mysigt med julfilm och te. Ja nu längtar man tills nästa gång barnen kommer igen, så kul när de är här. Kram Lotta ❣️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *