Gott och blandat

Jag visar er lite gott och blandat här från mobilen. I helgen satte vi upp spalje och köpte vindruvor som är tåliga ner till -35 och kan sitta utomhus på en spalje i vårt klimat. Jag visar mer när vi är klara med detta lilla bygge. Vi ska måla stolparna timmergrå och köpa små kantsten och lägga runt om osv. Bakom spaljen ner mot vattnet blir det grillplats.

Har även grävt ner två hallon och ett björnbär.

För att det ska kunna bli vindruvor så måste man sätta ner två olika sorter. Kalle valde dessa.

Findus var med och inspektera. Jag brukar kalla honom polisen för han vill ha koll. Om hunden bråkar säger han till hunden att sköta sig osv med kroppsspråket. Världens klokaste katt.

Vi har också fikat och stylat vårhörna för Mio. Jag älskar Mio och länkar ofta till dem som ni vet.

Kuddarna är så härliga och bra priser på och recycle.

Igår var jag på ärenden. Dagarna går så himla snabbt och det mest bara svishar till. Jag känner mig aldrig rastlös och har massor att göra, helst den här årstiden.

En ny blus och klänning har flyttat in i garderoben, ja har ju ingen garderob i och för sig 🙂 Den här blusen var så himla fin till jeans. Älskar blått och vitt som ni vet.

Ja det var lite gott och blandat och vardagsbilder som ni också gillar. Nu ska jag sätta fart här och hoppa i duschen och sminka mig för jag ska iväg sedan en sväng.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Gott och blandat”

  1. Klänningen är så fin💙Hur är den i storleken?
    Så roligt att följa era projekt blir så fint.
    Kram från Helene

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *