GOTT NYTT ÅR

Jag känner mig inte klar med julens bilder här på bloggen så det blir röda blommor idag fast nu står det en vit bukett där nere på bordet. Ja det är faktiskt skit samma vad det är för färg så länge man tycker om dem själv 🙂

Jag tänkte jag skulle berätta för er lite tankar som finns inför 2022. Mina intressen som jag vill utveckla är ju sången, börjar i kör i januari och så träna lite mer igen på lite olika sätt. Genom promenader, springa hemma, men också genom gå på gymmet. Jag ska försöka få med mig Kalle till gymmet, han har ju lärt sig att älska våra promenader. Jag vill ju också vara mycket i naturen , åka på små resor och så har vi ju båten som kommer få mer tid när vi inte har någon flytt. I år har vi flyttat, sonen flytta två gånger och dottern en gång så nästa år hoppas jag att alla är kvar på sina ställen. Jag skulle också kunna tänka mig att gå fler hundkurser eller hitta på något med Pettson framöver.

Jag kommer också spendera mycket tid i min trädgård, med vänner av olika slag och så mina barn som jag väldigt gärna umgås med. Vi ska åka på en resa till vintern och fira Elin blir friskförklarad och sonen kommer ha en fest och fylla 20 år. Jobbmässigt vill jag utveckla mig genom foto och film till instagram. Jag känner mig också lite för ensam att bara jobba själv hemma i framtiden så jag hoppas att Kalle kan få ett jobb som han önskar och också jobba en del hemifrån, detta får vi veta i början på nästa år då han har ett jobb på gång.

Renoveringsmässigt så kommer vi göra klart i vardagsrummet till sommaren med målning och tapet, vi kommer lägga sten på framsidan, vi kommer sätta upp staket och flaggstång, vi ska beställa nya ytterdörrar. Sedan planerar vi på att bygga garage. Detta ska vi ta hjälp med, det vi ska göra själva är att fortsätta bygga på bastuflotten. Ett regelverk behöver beställas.

Sedan vet vi ju av erfarenhet att livet inte alltid blir som man tänker sig så man får ta det lite som det kommer. Jag vet bara att 2022 kan bli ett mycket bra år för oss och vi trivs så bra i vårt hus här vid sjön och ser fram emot allt vi ska pyssla med framöver även om vi inte kommer bygga och fixa med allt själva.

Ha nu en riktigt skön kväll

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *