En massa mat och springtur

Nu har Elin åkt hem och ska fira nyår med sin pojkvän. Ja de har varit båda här några dagar och igår var vi i gulliga Vimmerby som jag tycker så mycket om. Hittade en Hemtexbutik där som jag kommer besöka ofta. Köpte servetter och fanns massa fint på rean här.

Annars känns det som man mest äter hela julen, äter och fikar. Kalle och jag om vi är själva vi kan hålla oss lite mer åt Lchf hållet men när barnen kommer då går vi bananas med maten och med fikat 🙂 Men nu får det bli ordning igen och långa promenader och springa. Jag har satt mina hörlurar på laddning så imorgon får det bli en springtur trots frozen shoulder i båda armarna.

Kalle och jag har lite lediga dagar tillsammans nu framöver och de ska vi ta hand om. Jag har som sagt bokat lite dagspa till oss som ska bli så mysigt att åka på.

Nu ska jag fortsätta lata mig en stund och kolla gamla tv-program osv

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *