Blommor till nyår

Reklam FLORIFY

Jag älskar buketter och försöker nästan alltid ha en på bordet, antingen i köket eller i vardagsrummet. Jag tycker också om att överraska andra med blomsterbud.

Nu har Florifys blomsterförmedling laddat upp med de vackraste blommorna till nyår.

Vitt eller rosa är mina favoriter till nyår och hos Florify beställer jag Floristen designar så får jag alltid dagens finaste blommor i en bukett hemskickat eller sänt till någon som jag vill uppskatta lite extra. Du hittar Floristen designar HÄR och Florify hemsida HÄR

Ha en din dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Blommor till nyår”

    1. För mig är snittblommor och buketter ren lycka och lyx jag vill unna mig varje vecka. Älskar blommor, Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *