Glitterfredag och mitt bästa smink

Innehåller annonslänkar

Det är glitterfredag idag känner jag, I vanliga fall skulle jag knappt ta på mig en sådan blus men på jobbet säljer vi massa glitterkläder från Cellbes och andra märken så där passar det bra. Det är roligt att klä upp sig lite ibland och inte bara gå i arbetskläder.

Blus här och kjol här

Jag vaknade tidigt idag men sovit så bra så det blev lite städning här på morgonen och skriva lite listor för att ha koll på allt. Det är mer jobb och lite mer att tänka på till jul så det känns skönt att få ner det på pappret så man har koll.

Nu ska jag fixa ordning mig för dagen och jag tipsar om mitt favoritsmink igen. Det blev Bare Minerals som jag haft i många år som jag har som grund, de är så bra så dumt att byta. Jag har hydrating cream här vanilla 03 när jag inte vill ha så täckande och så conceler här light 2N och dessa är toppenbra! Sedan den här till ögonbrynen och den här till contour .

Nu är det bäst att sätta fart här igen så jag blir klar. Kalle känner sig lite halvdålig så här blir det en lugn helg.🍂

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *