Gästrummet är pyntat

God morgon fina bloggläsare, hoppas ni har det bra. Jag ska till min mamma och bonuspappa och fira jul idag. Mina syskon, syskonbarn och syskonbarnbarn 😉 Det kommer tomte och vi ska dansa osv

Hos mamma saknas ingenting när det gäller julstämning, det är henne som jag fått allt detta med att pynta ifrån. Ja min pappa gillar med julen och när jag var liten var jularna alltid fina och underbara.

Så här ser det ut i barnens rum/gästrummet. Barnens julstrumpor har de fått av sin farmor när de var små och de har varit med sedan dess. Det är klart med pyntet till jul och alla julklappar är klara för min del. Jag tror Kalle har några som ska köpas.

Elin kommer på tisdag och sedan kommer jag bara göra mysiga saker tillsammans med henne och så uppdatera lite blogginlägg. Det känns så kul.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *