Allt och lite till

På instagram idag har jag lagt upp en massa story från jul hos mamma och bonuspappa. Man förstår ju nu när man är vuxen vilka underbara jular man haft. Min mamma har haft sjukpenning i stort sett så länge jag kan minnas men hennes och min bonuspappas hem är fyllt med allt som man bär med sig i fina minnen. Mamma är galen i att pynta och skapa traditioner, jag har fått så mycket av det som ni ser här.

Imorgon ska jag iväg en sväng , handla julmat och hämta paket. Jag längtar efter våra promenader framöver, vill ut och gå långt när vi har lediga dagar framöver.

Ha det så bra så hörs vi imorgon igen

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Allt och lite till”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *