Fixa håret och göra naglar

Innehåller annonslänkar

Jag har haft en så produktiv och härlig dag och mest glad över är att jag jobbat tre dagar och bara mår toppen. Jag orkar igen, jag tycker det är kul och jag har energi att pyssla hemma. Vägen tillbaka har känns så lång men jag är där nu som jag strävat och längtat efter.

Igår packade Kalle in solstolar i lilla sportbilen och kom och mötte mig och mina föräldrar och så blev det picknick och allsång i parken i Kisa.

Min klänning förra årets färg här

Att umgås och göra saker med sina föräldrar är sådan glädje. Kalles föräldrar bjöd vi också in men de kommer senare och ska hälsa på när jag jobbar och Kalle har semester.

Både mamma och jag älskar ju sjunga så det var kul, saknar min kör men i höst sätter det fart igen.

Idag när jag vakande satte jag fart med att klippa och trimma gräset, städat inne, bäddat sängar och tvättat men allt går så fort här. Jag är ju van med stooor trädgård och stooort hus så detta säger ju bara svish för mig. Sedan är jag inte så skitnoga för städa är inte min grej.

När jag var klar så hoppade jag i duschen för att klippa håret och göra nya naglar. Vi har ju ganska nära samhället där jag jobbar, handlar osv så det är också så skönt. Förr åkte jag ofta 5 mil till Linköping för att fixa håret osv. men nu har jag lärt mig att spara tid är viktigt för att få mer lugn och ro.

Jag tog en lunch på cafe Columbia i Kisa och den här våfflan var så god. Ska du till Vimmerby eller Öland och kommer från Linköping då kan du stanna till och fika här och säga hej till mig på Sandströms i affären 🙂 Fast jag jobbar bara som vikarie så det är lite olika.

I Kisa finns också min frisör Head Office, hon är så himla duktig och jag blir alltid så nöjd. Jag tog av en bit på håret så det blev lite kortare och så röda naglar.

På café Columbia köpte jag också så fina lådor som jag tänkte vi skulle ha på några olika ställen. Kändes som det stod Lotta på dessa och passar min stuga.

Nu har Kalle fixat lite plockmat och sedan ska jag lata mig tills jag ska sova.

Min blus är gammal men nya modeller finns här

Ha det gott

Kram Lotta

Fina tröjor här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Fixa håret och göra naglar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *