Få lite tid med fina sonen

Innehåller annonslänkar

Sonen har haft extra lång semester för han ska börja på sitt nya jobb nästa vecka så då kom han hit några dagar. Det blev kräftfiske och svampplockning som vi alla gillar. Vi betalar arrende för att fiska i sjön för det är inte vårt vatten men vi är de enda som fiskar här.

Det är alltid spännande att se hur många det blir. För att ihop till vad arrendet kostar så brukar vi ta en del själva men också sälja lite till vänner.

Jag fixade lite frukost på bryggan men blev kanske inte den nyttigaste med både sylt och saft. Vi ville prova drickat jag köpt, men det var för sött i min smak. Hallon som jag plockat och sylten vi har gjort. Bakade några scones igen då vi bara har knäckebröd hemma. Kalle ska fixa en ny surdeg om vi ska ha annat bröd.

Kalles inlagda gurka

Tröja här

Nu ska jag ta på mig målarkläder och ut och måla växthus. I eftermiddag blir det en tur att hälsa på mamma och bonuspappa och så gå en promenad med bästis och Pettson.

Jag tycker så mycket om det här vädret som är nu, sensommar är min melodi och nästa årstid som kommer älskar jag också.

Dagens nyheter får bli påslakan här, doftljus här , porslin med citroner här , poncho Ally här så snygg

Ha en solig och fin dag ☀️

Kram Lotta

Fina koftor här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Få lite tid med fina sonen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *