Målat klart växthuset

Innehåller annonslänkar

Den här helgen har ägnats till enkla saker , saker man blir glad av och mår bra av. Pappa och syster var här och vi lagade mat och paj på morgonen så det var klart till lunchen. Min syster har det lite jobbigt med att gå så det är roligt för både henne och oss när hon kan komma. Pappa han dyker upp lite som gubben i lådan då och då 🙂 och det gäller att ta vara på de stunderna. Vi har alla våra föräldrar i livet fortfarande och det är värdefullt.

Jag har målat klart växthusets första strykning så nu är allt klart tills grunden blir klar. Sedan ska allt upp och målas minst en gång till, kanske två vi får se lite.

Om jag får lite tid över ska jag börja måla rödfärg och staketet en gång till innan det blir kallt. Jag målade bara en gång förra året.

Elin och Karl har varit här i helgen och det har varit så mysigt. Vi tittade på Drömslottet igår kväll och plockade massor av kantareller.

Idag åkte vi ut med flotten och grillade korv. Vi har inte åkt så mycket än men det måste bli fler kvällar. Väldigt mysigt och lätt att at ta sig en sväng på sjön.

Imorgon när Kalle slutar jobbet så ska vi ta en tur till skogen igen och plocka mer svamp. Den här gången kanske vi kan få lite att lägga i vår frys igår fick Elin och Karl plocka de flesta och ta hem till sig. Vi hittade mycket och ett nytt svampställe Hoppas din helg varit fin.

Kram Lotta

Bra i skogen, svampkniv här , stövlar här , ni som gillar mina stickade tröjor liknande här

Önskar mig en jacka från fjällräven här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *