En tur till Vimmerby

Innehåller annonslänkar

En liten tur till Vimmerby blev det idag för att kolla synen men den hade inte förändrat sig. Jag behöver läsglasögon men ser bra på långt håll. Jag ska helst kolla synen om ett halvår igen så får vi se hur det är då.

Det var länge sedan ni fick hänga med på ett inlägg där jag visar en dag i stan så här kommer det.

Jacka här, mössa här, byxor freeqent här, skor här

Ja nämner man Vimmerby så tänker många på Astrid Lindgren och Astrid Lindgrens värld och jag tycker nog att den lilla staden är tillräcklig för mig. Jag gick omkring och tittade lite men hade ju bestämt mig för att gå till Hemtex och köpa lite julpapper och någon duk. Jag är väldigt förtjust i Hemtex ( inget samarbete)

Så söta svampar här och här
Gullig ljuslykta här
Massa fint julpynt här, här, här och här
Mugg här
Mugg här och här

Ja det fanns så mycket gulligt och är man medlem så har de 40% rabatt på julsortimentet. Här ovan är några av de julsaker jag tycker var fina men det fanns mycket mer. Dock behöver jag inget speciellt mer än julpapper och servetter för tillfället. Den runda duken jag letade efter hade de inte i butiken. Jag ska i och för sig leta efter två stycken 100 kr presenter till en paketlek framöver så det får jag fundera vidare på.

Innan jag gick hem gick jag in på Lindex och hittade en fin klänning här som jag blev förtjust i, men inget köp idag.

Etiketter Dollar Store

Jag hittade i alla fall julpapper på Hemtex som finns här och här och så köpte jag etiketter på Dollar store och några fina lådor och två stycken tygpåsar till flaskor och så mer julpapper på Jysk. Slå in fina paket tycker jag väldigt mycket om, men det får inte kosta alldeles för mycket så därför är jag glad av att hitta så mycket fint till en bra peng.

Servetter här, här och här
Band till pyssel här

Nu ska vi tända en liten brasa här och planera lite mat inför kvällen och jag ska slå in några klappar. Imorgon är det årets sista keramik men jag längtar redan till nästa år då jag köpt 12 nya tillfällen.

Ha en toppenfin kväll

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”En tur till Vimmerby”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *