En katt i knät och en drink på det

Innehåller annonslänkar

Igår när jag kom hem från jobbet så åkte Kalle och jag handlade i vår lilla by. Skönt att ha nära till en lanthandel som har bra utbud och ligger nära. När jag åker dit brukar jag aldrig bry mig hur jag ser ut. Bara på med mössan och ett par stövlar går utmärkt. Igår hade jag dock smink för jag hade varit och jobbat.

Sedan blev både Kalle och jag trötta så vi sov minst en timme. Kalle och jag har ganska lika energinivå nu för tiden. Det är skönt, vi har ju varit ganska intensiva båda i perioder nu börjar man bli gammal 😊

Kalle grillade och fixade en drink till mig. Jag dricker väldigt lite men en cider , ett glas bubbel eller någon god drink kan jag ta någon gång, men vin har jag slutat dricka helt.

I denna är det Mango, Is, God morgon mango och passionjuice, Gin och Sprite och de snygga glasen hittar du här

Kalle grillade oxfile , majs och sparris och sallad och en god sås till det och jag vattnade i växthuset.

Nu på morgonen har jag städat vardagsrummet så det ser lite mysigare ut. Nu är det frukost här och vi ska vara ute och fixa. Kalle ska bygga på altanen och jag ska försöka köra lite grus ( vill bli av med högen ) Vi har ved vi behöver ta hand om och massa annat.

Jag lova länka till duken som jag har i växthuset här, letade efter min vaxduk men hittade den inte då. Finns även en rund här som är fin men dyr. Förr hade jag inte duk men tycker jag det är så fint, den här med citroner hade varit fin i växthuset men slut i Linköping.

Nu gör vi oss en bra dag 🥰

Kram Lotta

Massa snygga nyheter kjol här, här klänning här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”En katt i knät och en drink på det”

 1. Tips på parfym🌸🦋🩷
  Armani
  Acqua di Gioia Eau de Parfum 30 ml
  Eller
  Versace
  Dylan Purple Pour Femme
  Eau de Parfum 30 ml

  Båda lätta fräscha dofter🌿🍋🌸🍉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *