Det kan räcka med några grenar

Helgen var så skön. Igår var vi ute hela dagen, våren kom på riktigt och man kunde ha t-shirt och kortbyxor och vi badade.

I vardagsrummet piffade jag lite för imorgon kommer Elin och Karl och jag var så trött på att inget göra där inne. Jag mår ju bäst när jag har lite fint och det behöver ju bara vara några grenar så blir man glad.

Idag är det jobb igen. Tror att jag ska få skylta om fönster idag, det är roligt. Blev den här gröna klänningen för jag vill ha mycket färg nu för tiden. Blir gladare av färg på kläderna.

Min favoritparfym här håller på att ta slut och finns inte längre, måste hitta någon annan som inte är så tung i doften. Ja vi får se vad jag kan hitta istället. Har ni några bra tips? Nu på med läppstiftet så är man redo för dagen.

Har hälsporre i båda fötterna så det är inte skönt kan jag lova men får vila fötterna lite mer i slutet på veckan. På jobbet trampar man runt hela dagarna. Nu ska jag röja av köket och hänga en tvätt innan jag ska åka.

Fin dag till er 💕

Kram Lotta

Nyheter klänning här, kjol här och skor här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Det kan räcka med några grenar”

  1. Anne-Charlotte

   Ja det gjorde vi på sonen fötter när han hade samma , borde göra det på mig också. Kram Lotta ❣️

 1. Hälinlägg tog bort min hälsporre, som jag dessförinnan hade lidit av i månader. Innan jag hade inlägg minskade smärtan när den var som värst genom att spänna tårna uppåt emot mig. Kram Birgitta

  1. Anne-Charlotte

   Har massor av olika inlägg men ska börja spänna tårna uppåt också. Bra tips. Kram Lotta 🌸

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *