Det blir klänning och födelsedagskalas

Det är dags att jobba lite mer på klädaffären igen, det är bra för mig för då är jag bara där och ingen annanstans i huvudet eller kroppen. På Sandströms kan man koppla av på ett annat sätt fast man jobbar. Att jobba hemma kan låta härligt men här finns det alltid massor att göra, jobb som och väntar osv och så är man ensam vilket jag i och för sig behöver mycket av.

Naglarna blev skrika orange/rosa ja då syns man i alla fall. Jag fixar håret och naglarna men sedan blir det inte mycket behandlingar osv lite massage hade varit fint framöver. Min trädgård kostar mycket pengar och är mitt intresse så jag lägger det mesta där 🥰

Här kommer några bilder från Elin och Karl och födelsedagskalas som Elin dukat till. Elin fick den här fina mattan av pojkvännen, så snygg.

Av oss fick hon den här och så pengar till en resa och så min keramik med citron.

stolar bord

Igår städade jag utanför boden och flyttade en trädgårdsbänk och körde lite grus mm sedan var det dags att sova. Energin är begränsad på en dag med hjärntrötthet så det gäller att ha acceptans. Jag älskar rörelse men sover, mediterar eller sitter också mycket still på en dag vilket jag inte gjorde förr. Man får ha mycket acceptans också i klimakteriet, så mycket konstiga känslor , svettningar mm

Idag får Kalle ta en sväng med städningen för han är mycket mer noggrann än mig sedan blir det bygga altan i helgen. Jag tänker idag att det finns så mycket där ute hur man ska eller borde vara som jag hela tiden vill jobba emot. Skit i allt hur det borde vara och gör mer av det du tycker om. Jag är inte så intresserad av pynta och städa inne denna tid så jag går ut så jag inte blir bitter, vi har inte gäster så ofta men jag träffar mina vänner på andra sätt. Alla behöver inte göra lika, livet behöver inte vara som det alltid varit det okej att ändra sig och vilja annat 😊

Nu är det dags att jobba snart, ha en fin dag ❣️

Kram Lotta

Klänning gammal här och kofta gammal här

Snygg inredning jag gillar Lori skål här, Lemon ask ( den har Elin ) här och Calore ljuslykta här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Det blir klänning och födelsedagskalas”

  1. Älskar din blogg. Så fint din dotter har i lägenheten. Ska bli så kul och följa alla era projekt framöver. Gillar att ni är så vanliga, man känner igen sej på något sätt. Som livet är, upp och ner.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *