En dagens och börja kören

Innehåller annonslänkar

Vi tar en liten dagens. Ni gillar ju hänga på och se vad jag gör när jag åker små turer.

Igår var jag på Mariebergs trädgård i Västervik. De hade ju såklart inte så mycket uteväxter ännu men jag köpte lite vanliga växter och tulpaner och kul att börja spana in alla trädgårdar nu som jag har omkring mig. Jag har tänkt att tipsa om en massa olika här på bloggen framöver. Här fanns det ännu inte så mycket att fota men blir nog mer snart.

Jag var också på stan en sväng i Västervik och åt lunch. Trodde jag beställde en sallad men det var visst sushi, typiskt mig 😊 men maten var supergod!

Jag längtar tills båttrafiken öppnar så ska vi börja ta lite utflykter med skärgårdsbåtarna.

Jag var förbi Jem och Fix och köpte jord men funderar på att beställa hem ett jordlass till våren och så tittade jag om de hade stenen som jag lagt vid köksträdgården och som jag tänker att jag ska använda mig av på fler ställen när jag ska gräva rabatter utmed staketet som vi ska sätta upp i vår.

Nu är lampan komplett från Karlskrona lampfabrik, min sladd hade kommit hem. Den ska upp antingen i köket eller i vardagsrummet. Funderar på om jag ska ha någon sådan här eller här över köksbänken istället. Vi får se, jag ska leta lite mer.

På vägen hem stannade jag och handlade mat. Tänk att handla har blivit så roligt igen, har inga problem att gå i affärer eller handla längre som jag hade under min tuffa period. Dessa påsar kan jag verkligen rekommendera, snygga och är med mig när jag handlar.

På kvällen skulle Kalle göra kycklingsallad när jag skulle jobba en stund men det blev någon typ av poke bowl, jag tror vi blivit besatta men så nyttigt med alla grönsaker till, gott att äta ofta och man blir så mätt.

Ikväll börjar jag i kören och idag har jag en del pyssel jag har tänkt att hålla på med.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Vårnyheter
Klänning HÄR

Sko HÄR
Klänning HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”En dagens och börja kören”

  1. Anne-Charlotte

   Hej, min jeansklänning är från Sandströms förra året så inte den på bilden. Kram Lotta 🌺🌺

  1. Anne-Charlotte

   Hej, nej det är en tjej heter Pernilla Jansdotter , jag kommer berätta mer om henne nästa vecka. Hon är så duktig! Kram Lotta

  1. Anne-Charlotte

   Hej
   Min jeansklänning är köpt på Sandströms förra året och är normal i storlek. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *