Det kom en blogg och ett företag emellan

Innehåller annonslänkar

Det var så härligt att få sjunga igår, det känns att det var länge sedan men som barn och tonåring och även som vuxen har jag sjungit mycket. Det kom en blogg och ett företag emellan och ett nytt intresse så då fick sången ligga på vänt men nu var det dags att plocka fram den igen.

Under denna tid när svåra saker händer i världen precis som det var under Elins sjukdom så behöver man glädje och tänka på något annat. I helgen ska vi sjunga för freden, det känns fint.

När jag skaffade stugan hade jag ett stort behov av ensamhet, att inte lära känna massa människor. Jag var så dålig då också så jag ville bara mest gå i min egen värld och vara med familjen. Men ju bättre jag blivit så har längtan att göra annat kommit tillbaka och att också bli en del av en ny bygd.

Igår var jag den där Lotta igen som har lätt för människor, som kan kliva in i ett rum och ingen känna någon men ändå har den tryggheten och nyfikenheten. Det här blir bra. Det var många äldre människor där men så trivs jag. Det fanns en värme där och omtänksamhet om varandra som jag tycker om, som det ofta är på landet. Min bästa väns pappa är präst och bott på i prästgård så kyrkan har varit en plats jag varit i mycket som barn. Ett rum som jag trivs i. Jag har saknat kyrkan och sången och ge glädje till andra. Min mamma har också tagit med mig på många händelser i kyrkan genom åren.

Idag är Kalles första jobbdag hemma så han sitter där uppe vid kontoret som vi kallar det och där vi ska göra lite mer iordning. Det var verkligen supermysigt att få vakna tillsammans idag och ha varandra och allt nytt som händer oss nu. Jag är så oerhört glad att vi gick vidare i livet för att få göra något annat och utvecklas.

Nu ska jag fixa mig ordning här för att möta min mamma och bonuspappa på en mysdag. Vi ska äta lite lunch tillsammans, gå på loppis, kolla på lite kläder. Jag vill ha blusar med blommor som här och här mm och sedan ska vi hem hit och fika på eftermiddagen.

Ha nu en toppenskön fredag

Kram Lotta

Påsknyheter
Dekoration HÄR
Servetter HÄR
Ljus HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Det kom en blogg och ett företag emellan”

  1. Jag hoppas att du får en mysig dag med lunch och kanske ett loppisfynd. Visst är det härliga dagar nu när man kan vara ute och solen skiner.
    Kul också att du gillade din körsång, igår avslutades min keramikkurs som har varit väldigt givande och inspirerande.
    Kram och tack för att du delar med dig av mycket igenkännande.

  2. Sång är viktigt för mig med! Önskar jag hade tiden att sjunga i kör men med mitt oregelbundna jobb och fotbollsdömande finns det inte utrymme tyvärr. Härligt att komma till en grupp som känns så lätt och med min tolkning rätt. Sjunga för fred låter fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *