El från naturens krafter

REKLAM BIXIA

Jag har haft Bixia som elleverantör i många år nu och min el kommer från förnybara energikällor som sol, vind och vatten. Det är producenterna här i Sverige från norr till söder som ser till att jag kan tända julbelysningen i jul. 

Bixia vill förändra branschen och strävar efter en värld som drivs av enbart förnybar energi och där andelen lokalproducerad el alltid ökar. De vill skapa en värld att växa i, därför gör just ditt val skillnad.

Världen förändras och för att kunna göra hållbara och medvetna val som bidrar till positiv förändring tror vi på att stanna upp och ta vara på det som finns här. Nära dig.

Därför erbjuder vi bara 100 % förnybar el från energikällor som sol, vind och vatten. Elen produceras i sin tur av producenter runt om i vårt avlånga land – från Kiruna i norr, till Trelleborg i söder. Och tillsammans med våra producenter och kunder ökar vi mängden förnybar el, hela tiden.

Men vi nöjer oss inte där. Vi vill förändra branschen och strävar efter en värld som drivs av enbart förnybar energi och där andelen lokalproducerad el alltid ökar. Vi vill skapa en värld att växa i, därför gör just ditt val skillnad

Jag laddar tex min bil med förnybar energi så jag kan ta mig till jobbet. 

För att bidra till en hållbar förändring erbjuder Bixia endast 100 % förnybar el, så oavsett vilket elavtal som passar dig bäst kan du alltid vara säker på att du har gjort ett val som är bra för miljön.

Kika in på Bixias sida och läs om de olika elavtalen HÄR, titta på filmen här eller lyssna på deras nya låt. Gör du också ett medvetet val 🍂

Kram Lotta 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *