Fixa vinter i trädgården

Innehåller annonslänkar

Trädgårdsdag väntar och fixa mina naglar så lite av allt. Vi borde handla också för det ekar lite tomt i kylskåpet men på två personer så kan man klara sig långt med bara lite. Jag har egentligen en hel del jobb som måste göras, men jag vill ut först. 

Bärkvist här Ljusstakar finns en ny variant här

Det är massor av löv runt växthuset, jag ska gräva upp mitt träd i ektunnan osv. Det blir skönt för Pettson att kunna vara med ute och så har jag fixat en hundkorg på verandan och i växthuset så han kan gå och lägga sig när han vill. 

Lykta här

Ha en toppenskön dag 🌲

Kram Lotta 

Här hemma ska en sådan här knopplist komma upp och ett sådant här grytunderlägg mm under hyllan i köket , kommer bli fint 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Fixa vinter i trädgården”

  1. Kristina Barthel

    Hej alltid lika roligt att följa dig och se så fint du gör och få fina tips. Jag har en dum fråga förmodligen, men har du vatten i kruka med tallriset ?
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *