Göra egna ljus

Innehåller annonslänkar

Hej fina bloggläsare

Nu är jag hemma igen och jag bestämde mig den här helgen för att bara vara 🥰och inte fota några bilder på vad vi gjort osv Vi har haft en skön och avslappnande helg och nu är jag hemma igen och ska jobba hemifrån i många dagar. 

Här hemma har jag ju börjat pynta lite men ska åka till vårt lager någon dag och hämta alla jullådor. I veckan ska jag börja sätta upp utebelysningen för det tar ju sin lilla tid att få upp allt. 

I köket har en ny handduk flyttat in och några bärkvistar att ha i tallris. Ikväll har jag tänt mina ljuslyktor som vi gjort av gamla ljus. Vi köpte bara vekar och en kanna att smälta stearinet i  över vattenbad och det var superlätt. Elin och jag ska tillverka egna sådana här granar och bubbles ljus här . Det ska bli roligt. Visar er mer senare.

Nu ska jag fortsätta göra lite ljus till svärmor som lämnat ljusstumpar och sedan får det bli  lite annat pyssel.

Ha det så bra ❣️

Kram Lotta

Julklänningar här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *