Det är mycket som har ändrat sig

Innehåller annonslänkar

Igår blev det middag på verandan igen, kvällarna är så sköna och jag njuter verkligen av dem och kunna sitta ute när solen går ner över sjön.

Mitt liv är ganska stillsamt just nu med både jobb och aktiviteter men snart sätter både kören och min keramikkurs igång. Jag funderar även på att gå någon mer hundkurs, men det mesta är på kvällstid och jag vill gärna ha aktiviteter på dagarna.

Kalle jobbar hemma ganska ofta så sällskap har jag men funderar en del på framtiden. Vårt liv är ju ganska olikt nu mot hur det var för 7-8 år sedan. Jag har ett helt annat tempo, vi har flyttat, barnen har flyttat och jag reser inte omkring osv Allt detta gör ju att jag funderar lite mer på framtiden utifrån livet just nu.

Här har vi också så mycket mindre och visst kommer på sikt bygga och göra om lite men inte inom närmsta tiden. Mina jobb har också blivit färre då det finns så många fler som jobbar som influencer. Vi bor i en ny bygd där vi inte känner så många. Det är mycket som ändrat sig för oss de senaste åren och man står lite i en ny tid. Det finns helt plötsligt så mycket mer tid att skapa nya kontakter, nya intressen osv men som också kräver att man är lite aktiv.

Nu ska jag sätta lite fart här hemma och ta och dammsuga och sedan ut på promenad. Vi får se om vi hittar på något efter jobbet idag. Kalle jobbar hemma och då brukar vi hitta på lite saker.

Jag behöver köpa mig lite ljus och servetter och några nya koftor. Det är dags att boka en frisörtid och fylla i sina grå. Jag ska åka förbi blomsteraffären och köpa lite nya växter. Vi har inte så många och stora fönster här så det behövs bara några stycken. Koftor letar jag efter några långa som den här och några korta som de här.

Ha en fin tisdag 🌸

Kram Lotta

Kappa här
klänning här
Tröja här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *