Det är bara mysigt

Det regnar idag och det är bara mysigt tycker jag. Det ska visst bli finare framåt kvällen så vi passar på att jobba vid datorn idag en stund. Bokföring som ska skickas in och gamla blogginlägg som ska läggas i kategorier. I helgen ska jag ha mina gamla gymnasietjejer här så jag ska fundera ut en efterrätt som kan passa.

Det ska bli en sväng till affären också för att handla mat. Kalle och jag är så dåliga på att handla och planera så det blir ofta bara för några dagar i taget. Nu har ju barnen varit här ganska mycket också och då brukar det bli lite extra matinköp.

Nu får det bli en sväng ut i regnet med hunden innan det är dags för lunch

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Det är bara mysigt”

  1. Blev fin5 här idag till kvällen och lite regn på dagen, perfekt när man är på jobbet! Det är lite svårt att komma igång med att planera maten men det är ju förbaskat skönt att göra det. Idag var jag och handlade men kom hem och hade liksom ingen rätt i tanken klar för just idag, typiskt mig 😀. Men fick ihop en blomkålslåda med bacon, fetaost och soltorkade tomater. Mitt mattips nÅn dag från mig till dig 😀. Kram Milla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *