Det bästa som hänt detta året

Innehåller annonslänkar

Äggen kokar på spisen och det är så trevligt att få äta frukost med Kalle innan jag ska åka och jobba. De andra dagarna i veckan ska han in till stan så idag får man njuta av sällskapet. Imorgon ska jag se om hallonodlingen är öppen, vi vill ha mer hallon i frysen och göra sylt till våra plockbrickor. Äter plock en dag i veckan.

Idag blir det att jobba i klädaffären och chefen sa att jag kunde skylta klart dockorna. Ja vi får se vad som ska göras, jag gör allt som behövs och tycker allt är kul. Säger det igen. Att hitta ett jobb som jag kan åka till ibland är det bästa som hänt detta året, så glad för min energi.

Jag har så mycket att blogga om men vi får se om det finns energi kvar ikväll. Jag är mycket mer nog med att inte göra för mycket på en dag, att hushålla. Det behövde jag aldrig förr men det behöver jag nu. I veckan ska jag på keramik och glasera det som jag gjorde före sommaren. Längtar! Jag ska passa på att besöka barnen. Längtar efter att plocka mer svamp också men jag tror att vi kanske ska gjuta klart lecastenarna på växthuset.

Idag kommer svärmor och hennes väninnor till jobbet och hälsar på. Det blir roligt. Idag har jag den här toppen och den här kjolen, har ju även klänningen i det randiga. Stickade tröjan lär jag inte behöva, är så varm flera gånger om dagen. Ja vallningar är inte roligt men jag äter inga mediciner för någonting, inga preventivmedel osv Nu vill jag inte ha någonting utan bara tar allt som det kommer och det går bra.

Ha det fint 🍂

Kram Lotta

Nyheter blus här, här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *