Börja packa

Jag har träffat min vän Helena och min mamma och bonuspappa och jag är så tacksam för stunderna med dem som jag tycker om. Livet ändrade sig mycket när vi flyttade hit och för att det inte ska bli så ensamt så jag försöker jag träffa alla jag tycker om ofta. Att ha sina vänner som alltid finns där vad som än händer betyder oerhört mycket. Man finns för varandra i olika perioder i livet, älskar våra samtal och att vi motionerar samtidigt.

Mitt olivträd får snart flytta ut på altanen igen, ja det är ju inte ett riktigt träd. Mina korgstolar har fått stå ute hela vintern och det har funkat fint. Blir det någon flotte framöver så får de nog flytta dit. Jag älskar ju den här stilen med runt stort träbord och stolar men får tänka något mindre den dagen vi har ett hus på flotten.

Ikväll är det husdrömmar på tv så det ska jag kika på. Imorgon ska jag ta fram resväskan och börja packa för vår resa. Längtar så mycket att få uppleva med barnen igen. I veckan blir jag ett år äldre också så det händer mycket kul, men först både kör och keramik och en sväng till Hemtex.

Jag köpte hem lite tulpaner idag som får pryda våra bord här hemma ( inte dessa bilder). Imorgon får et bli städdag för det är vi mindre bra på här i huset. Jag är så tacksam för min energi som jag har nu, mår så himla bra. Hoppas du också har det bra.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Börja packa”

  1. Hej.
    Jag är en gamla bloggare som efter många år vill kolla på bloggar igen. Saknar blogglandet, efter att ha slutat med Facebook och insta. Skriver här nu och försöker få kontakt med bloggvärlden igen. Mina gamla vänner har typ slutat blogga.
    Gillar att ni finns några bloggar, kommer att börja följa dig, och försöka få kontakt med fler. Det ska bli roligt.
    Ditt ställer ser trevligt ut och bilderna du delar också. Har du målat akvareller själv. Jag är också konstnär. Akvarellen är fin tycker jag.
    Hälsning Zara.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *