När vi sitter så här

Idag får det bli lite bilder på längttemat, ja det man kan längta efter. Sol och middag på bryggan, men vi har haft en fin dag här hemma men det började blåsa ganska kallt så det blev inte lika utomhus som det var tänkt. Inga bilder fota jag heller för det känns mest grått. Jag har så mycket jag vill pyssla med så tiden behöver inte gå så fort känner jag.

Vi har inga projekt på gång här inne i huset däremot så när vi går in då latar vi oss mest. Vi håller inte på med projekt hela tiden utan det går mer i perioder. Den dagen vi startar bastubygget då lär vi ha mycket att pyssla med.

Det ska starta en ny handelsträdgård utanför Vimmerby så det är jag pepp på. En ung tjej som ska driva den så det verkar lovande. Älskar ju Gryts handelsträdgård som jag tipsat om men lite långt för mig. Finns ju även en fina i Eksjö men långt dit med. Jag handlar mest i Linköping på Blomstertorget, den bästa trädgårdshandel jag vet när det gäller perenner och träd och snart kommer bonusen från året och det brukar jag köpa träd för.

Nej nu ska jag fortsätta kika på Youtube här, ska också köpa mig några nya böcker för jag försöker läsa innan jag lägger mig.

Ha en skön kväll

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”När vi sitter så här”

  1. Så mysigt med sol och sommar på din bil! Men det märks att det är ljusare ute nu. Vi har byggt både växthus och bastu på landet vid sjön och jag njuter av båda när vi är där. Var mest mannen och sönerna som ville ha bastu och jag växthus. Men nu gillar vi alla alltihop mycket. Kristins bok lånade jag på biblioteket. Gillar hennes böcker.
    Allt gott!
    Annika

    1. Vad härligt med bastu och växthus, härligt att ha drömmar och planer framför sig också. Kram Lotta 💗🌺🪴

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *