Blommiga blusar och läppstift

Idag ska jag på vattengympa igen och sedan på lite ärenden. Tänkte fylla barnens påskägg med några små grejer. De är ju vuxna nu men jag tycker det är lika roligt för det. Min son ska ut och resa i påsk igen, han reser så mycket han kan men Elin och Karl kommer hit och så ska vi till mina föräldrar för att fira påsk.

Det är så skönt att vakna med sol som lyser in i sovrummet på morgonen och så länge det är ljust igen på kvällarna. Idag har jag en piggdag känner jag, sover så bra igen och inga svettningar. Längtar att snön smälter bort så jag får fortsätta med min köksträdgård. Har så mycket vi vill göra.

Jag har skaffat mig lite glada blusar. Älskar blommiga blusar och så lite läppstift på det. Jag tror jag börjar bli lik min mamma för hon har det ofta.

Bäst jag packar badväskan och sätter fart.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Blommiga blusar och läppstift”

  1. Din blus är väldigt fin, och jag tycker också det är så kul när du lägger ut spontana bilder på dig själv i vardagen. Härligt att följa och vara med på ett hörn.
    Nu är jag sugen på att kasta kängor och sätta på mig sneakers och känna lite vårvärme.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *